Programmet for Søg Mere - Find Hjem

11.00 – Dørene åbnes. 

11.30-12.15 – Børne Banko med Micki Cheng med
præmier fra Lego, Lalandia og mange flere. 

14.00-14.30 – Scene Show med Gurli Gris

15.00-15.30 – Meet n Greet med Gurli Gris

11.00-17.00 – Mød udstillerne på dagen. 

Bosætningsmessen Søg Mere – Find Hjem finder sted:

Søndag d. 24. april 2022
kl: 11.00 – 17.00

Støtter

Randers Regnskov

Byen Randers er beliggende i Østjylland, lige hvor Randers Fjord møder Gudenåens munding.

I Randers Kommune er vi ikke bange for at være nytænkende, og lidt anderledes end alle andre. Hos os er der kort vej fra idé til handling, og vores mål er at gøre Randers kommune til et attraktivt bosætningssted, der på samme tid tiltrækker nye virksomheder, såvel som øget turisme.

Randers og omegn bygger helt grundlæggende på fire værdier: Rummelig, Virkelysten, Solid og Anderledes.

Læs mere om Randers Kommune her.

Klatrepark Randers

Ud over hovedbyen med 50.000 indbyggere spreder kommunen sig samlet set over et areal, der gør den til den tredje største i Danmark.

I 2020 havde befolkningstallet i hele kommunen rundet de 89.000, og Herning Kommune har i modsætning til en del andre jyske kommuner haft befolkningstilvækst de senere år.

Herning Kommunes slogan er; “Her er alle muligheder åbne.” Og det er mere end bare en smart talemåde. Ikke mindst på event-området har kommunen de senere år sat nye standarder.

Læs mere om Herning Kommune her.

Kongernes Samling

Ved at bo i hjertet af det øst- og midtjyske har du adgang til masser af jobmuligheder – tæt på. Du har mulighed for gode karriereveje og i det hele taget gode (motor) veje, hvis din arbejdsplads ligger i en anden by.

I Silkeborg Kommune finder du boliger med beliggenheder, der tilgodeser alle dine behov. For ikke at glemme naturen – der ikke bare er enestående, men også yderst tilgængelig.

Læs mere om Silkeborg Kalder her. 

FC Midtjylland

Trekantområdet ligger i centrum af Danmark og består af de 7 kommuner: Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle.

I Trekantområdet står livet aldrig stille. Her forenes landsbyens charme, nærhed og natur med byernes mange muligheder. Her er rig mulighed for at skabe den tilværelse der passer dig. Her kan du leve hele livet, og bruge din tid på det, der giver dig allermest livskvalitet.

Trekantområdets placering er helt unik, for vi ligger lige midt i Danmark med gode forbindelser til resten af landet – og hele verden. Uanset hvor i landet du kommer fra eller hvor resten af familien bor, så kan du på ca. 2 timer nå frem. Den centrale beliggenhed gør også, at du inden for én times kørsel har adgang til 600.000 jobs – det giver rigtig gode karrieremuligheder i det største jobmarked uden for hovedstaden.

Kom og få en snak med os – vi glæder os til at møde dig!

Læs mere om Trekantområdet her.