Udstillere

Messens udstillere

En travl messe med gratis entré

En travl messe med gratis entré

Vi forventer i omegnen af 8.000 besøgende gæster i løbet af dagen, og alle gæster har gratis entré til messen. For at få så mange interesserede og relevante gæster som muligt, udarbejder vi en komplet marketingstrategi, så vi er sikre på at ramme de specifikke målgrupper, som har interesse i at besøge bosætningsmessen. Vi garanterer aktså, at du som udstiller kommer i kontakt med en eller flere af dine målgrupper.

Herunder kan du se listen over udstillere.

Kommunerne

Randers Kommune

Byen Randers er beliggende i Østjylland, lige hvor Randers Fjord møder Gudenåens munding.

I Randers Kommune er vi ikke bange for at være nytænkende, og lidt anderledes end alle andre. Hos os er der kort vej fra idé til handling, og vores mål er at gøre Randers kommune til et attraktivt bosætningssted, der på samme tid tiltrækker nye virksomheder, såvel som øget turisme.

Randers og omegn bygger helt grundlæggende på fire værdier: Rummelig, Virkelysten, Solid og Anderledes.

Læs mere om Randers Kommune her.

Herning Kommune

Ud over hovedbyen med 50.000 indbyggere spreder kommunen sig samlet set over et areal, der gør den til den tredje største i Danmark.

I 2020 havde befolkningstallet i hele kommunen rundet de 89.000, og Herning Kommune har i modsætning til en del andre jyske kommuner haft befolkningstilvækst de senere år.

Herning Kommunes slogan er; “Her er alle muligheder åbne.” Og det er mere end bare en smart talemåde. Ikke mindst på event-området har kommunen de senere år sat nye standarder.

Læs mere om Herning Kommune her.

Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande er en kommune i bevægelse. Her er ildsjæle og iværksætteri – både kulturelt, sportsligt og erhvervsmæssigt. Her får vi idéer til at spire, løsninger til at gro og drømme til at blive til virkelighed. Lyder det lidt for meget som en kommunevision? Måske – men det er sandt.

Følg linket, og læs mere om Ikast-Brande Kommune her.

Silkeborg Kalder

Ved at bo i hjertet af det øst- og midtjyske har du adgang til masser af jobmuligheder – tæt på. Du har mulighed for gode karriereveje og i det hele taget gode (motor) veje, hvis din arbejdsplads ligger i en anden by.

I Silkeborg Kommune finder du boliger med beliggenheder, der tilgodeser alle dine behov. For ikke at glemme naturen – der ikke bare er enestående, men også yderst tilgængelig.

Læs mere om Silkeborg Kalder her. 

Favrskov Kommune

Nogle omtaler vores kommunes placering som at ’ligge lige i smørhullet’ – vi er centralt placeret i Østjylland med nærhed til Aarhus og gode forbindelser til Randers, Silkeborg, Viborg og Skanderborg.

Vi er beriget med en smuk varieret natur med herlige skove, hvor Gudenåen slynger sig gennem en del af kommunen, og fire hovedbyer med hver deres særkende står stærkt i kommunen. Samtidig er der også muligheden for at vælge landsbyerne til og bosætte sig der. De kommunale servicetilbud er fordelt godt ud i kommunen, så vi har de rette tilbud, afhængigt af hvor man er henne i livet.

Læs mere om Favrskov Kommune her.

Trekantområdet

Trekantområdet ligger i centrum af Danmark og består af de 7 kommuner: Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle.

I Trekantområdet står livet aldrig stille. Her forenes landsbyens charme, nærhed og natur med byernes mange muligheder. Her er rig mulighed for at skabe den tilværelse der passer dig. Her kan du leve hele livet, og bruge din tid på det, der giver dig allermest livskvalitet.

Trekantområdets placering er helt unik, for vi ligger lige midt i Danmark med gode forbindelser til resten af landet – og hele verden. Uanset hvor i landet du kommer fra eller hvor resten af familien bor, så kan du på ca. 2 timer nå frem. Den centrale beliggenhed gør også, at du inden for én times kørsel har adgang til 600.000 jobs – det giver rigtig gode karrieremuligheder i det største jobmarked uden for hovedstaden.

Kom og få en snak med os – vi glæder os til at møde dig!

Læs mere om Trekantområdet her.

Vejle Kommune

Vejle Kommune er Danmarks femte største. Vi vokser hele tiden og nærmer os 120.000 i fællesskabet.

Det gør vi på grund af vores centrale beliggenhed, vores mange kultur- og shoppingmuligheder, direkte adgang til naturen og med fjorden i baghaven.

Vi ligger lige midt i Danmark, tæt på motorveje og lufthavn og med adgang til ca. 600.000 arbejdspladser inden for en times kørsel.

I Vejle Kommune finder du nogle af landets mest innovative mennesker, et entreprenant erhvervsliv og Danmarks største sammenhængende udviklingsmiljø – et område kendetegnet af vækst og udvikling og ikke mindst et fællesskab uden lige.

Skal du også være en del af Vejle fællesskabet?

Du kan læse mere på www.vejle.dk/tilflytter 
– og du er også altid velkommen til at kontakte 
bosætningsguide Louise Nielsen.

Annoncørerne

Danhaus

Danhaus navnet med den tyske stavemåde har sin særlige forklaring.

Historien for Danhaus startede tilbage i 1978, hvor begyndelsen var opførsel af energi- og miljørigtige danske huse på det tyske boligmarked. De følgende 20 år var forretningsmodellen uændret med salget af danske huse til Tyskland, og i 1998 blev der så bygget en ny fabrik i Esbjerg, der siden er udbygget adskillige gange til i dag at omfatte 13.000 m2 under tag og ca. 100 medarbejdere. Her produceres elementer til husene, uanset om det er til det danske marked eller eksport.

Først i 2005 blev der påbegyndt salg udenfor Tyskland, hvor Danhaus navnet da var blevet et kendt varemærke for huse med fokus på lavenergi og miljø.

Læs mere om Danhaus her.

BoligSilkeborg

Boligsilkeborg.dk er et samarbejde mellem Silkeborgs 3 største almene boligorganisationer:
AAB Silkeborg, Arbejdernes Byggeforening og Silkeborg Boligselskab. Vi råder tilsammen over ca. 7000 boliger i Silkeborg og omegn.

Vi administrerer blandt andet familieboliger, ældre- og studieboliger samt kollegielejligheder og værelser.

Læs mere om BoligSilkeborg her.

Verisure

Verisure er Europas førende alarmselskab. Faktum er, at vores alarmsystem er det mest installerede i Europa. Takket være et stort fokus på kvalitet og service er vores kunder blandt de mest tilfredse i branchen.

Med vores fremtidssikre platform og spændende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af alarmpakker og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem.

Læs mere om Verisure her.

Køberadvokaten

Hos Køberadvokaten hjælper vi boligkøbere i hele Danmark, så alle kommer trygt og sikkert igennem deres boligkøb. Du får et overblik over alle juridiske forhold og mulige faldgruber i forbindelse med handlen. Det hele leveres i en advokatrapport.

Sig til ejendomsmægler, at du bruger Køberadvokaten, når du underskriver slutsedlen. Så kontakter vi dig og hjælper dig sikkert med at komme igennem alle handlens juridiske udfordringer.

Læs mere om Køberadvokaten her.

Boligselskabet Fruehøjgaard

Boligselskabet Fruehøjgaard er en almen boligorganisation, der opfører, udlejer og administrerer almene studie- og familieboliger. Boligselskabet har i sit virke altid lagt stor vægt på princippet om medbestemmelse til lejerne, og der er derfor rig mulighed for at få indflydelse, hvis man har lyst til at engagere sig.

Læs mere om Boligselskabet Fruenhøjgaard her.

AL2bolig

AL2bolig er en mellemstor boligorganisation, hvis administration ligger i Tilst ved Aarhus. Det er kendetegnende for AL2bolig, at vi i særlig grad arbejder med bæredygtighed og mangfoldighed, og vi har løbende fokus på at gøre det mere interessant at være beboerdemokrat.

Læs mere om AL2bolig her.

P. Olesen A/S

P. Olesen A/S er en entreprenørvirksomhed med speciale i nedbrydning, nedskæring/skrotning, neddeling af træ samt miljøsaneringer, der indbefatter bl.a. asbest og miljøgiften PCB.

P. Olesen A/S har ca. 160 ansatte og gennem 50 år har vi opsamlet erfaring fra vidt forskellige nedbrydnings- og saneringsopgaver på bygninger, demontering af større fabriksanlæg, stålkonstruktioner, skorstene og broer samt knusning af beton, murbrokker, asfalt og træ.

Vi udfører opgaver i hele landet med udgangspunkt i vore 4 afdelinger i Hovedgård ved Horsens, Hasselager ved Aarhus, Fredericia og Ringsted.

Læs mere om P. Olesen A/S her.

Driveteam

Køreskolen Driveteam blev stiftet i år 2000. I dag tæller vi adskillige kørelærere i vores 7 afdelinger i Århus-området og tilbyder kørekort til mange kategorier.

Igennem de sidste 20 år har vi betjent eleverne med fokus på kvalitet og grundighed. Derfor har tilbagemeldingerne været rimelig ens og har givet os fem stjerner på Trustpilot.

Læs mere om Driveteam her.

RandersBolig

RandersBolig administrerer og udlejer almene boliger for syv boligorganisationer, der tilsammen råder over omkring 8.500 boliger i Randers og omegnskommunerne Mariagerfjord, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs.

RandersBolig blev endelig besluttet i 2009 og startede sin administration 1. juni 2010. RandersBolig blev etableret for at øge driftssikkerheden i de enkelte administrationer og for på sigt at kunne levere en højere kvalitet til en bedre pris. Det sker med fokus på sparsommelighed, effektivitet, fleksibilitet og udvikling.

Læs mere om RandersBolig her.

AAB Aarhus

AAB blev stiftet i 1919 og er Aarhus’ ældste og største boligorganisation.
AAB administrerer 8.600 boliger i og omkring Aarhus.

Vi prioriterer et velfungerende beboerdemokrati højt. Repræsentantskabet er vores øverste ledelse og består af beboervalgte fra afdelingsbestyrelserne og organisationsbestyrelsen. Repræsentantskabet tæller ca. 250 medlemmer.
Der afholdes repræsentantskabsmøder to gange årligt, samt en repræsentantskabskonference med forskelligt tematisk indhold en gang årligt.

Læs mere om AAB Aarhus her.

AAB Vejle

Hos AAB Vejle har vi mere end 4200 lejeboliger, så hvis du går og drømmer om at flytte til Vejle eller omegn, så er du endt det helt rigtige sted. Vi har både familieboliger, ungdomsboliger og værelser, så der er noget for enhver smag.

Når du søger bolig i Vejle, så er AAB Vejle et rigtig godt sted at starte. Som Vejles største boligforening er udvalget stort, og der er rig mulighed for at få opfyldt jeres boligdrømme hos os. Det gælder uanset om I er på udkig efter en bolig centralt i Vejle, eller om I vil ud til nogle af de mere rolige områder i eksempelvis Højen og Skibet.

For at få en bolig hos AAB Vejle skal man være skrevet på venteliste. Dette gøres på vores hjemmeside aabvejle.dk, hvor man bl.a. angiver forskellige kriterier som størrelse, pris og beliggenhed. I perioder er der dog også mulighed for at leje en bolig uden om ventelisterne.

Læs mere om AAB Vejle her.

Randers Kommune

Byen Randers er beliggende i Østjylland, lige hvor Randers Fjord møder Gudenåens munding.

I Randers Kommune er vi ikke bange for at være nytænkende, og lidt anderledes end alle andre. Hos os er der kort vej fra idé til handling, og vores mål er at gøre Randers kommune til et attraktivt bosætningssted, der på samme tid tiltrækker nye virksomheder, såvel som øget turisme.

Randers og omegn bygger helt grundlæggende på fire værdier: Rummelig, Virkelysten, Solid og Anderledes.

Læs mere om Randers Kommune her.

Herning Kommune

Ud over hovedbyen med 50.000 indbyggere spreder kommunen sig samlet set over et areal, der gør den til den tredje største i Danmark.

I 2020 havde befolkningstallet i hele kommunen rundet de 89.000, og Herning Kommune har i modsætning til en del andre jyske kommuner haft befolkningstilvækst de senere år.

Herning Kommunes slogan er; “Her er alle muligheder åbne.” Og det er mere end bare en smart talemåde. Ikke mindst på event-området har kommunen de senere år sat nye standarder.

Læs mere om Herning Kommune her.

Trekantområdet

Trekantområdet ligger i centrum af Danmark og består af de 7 kommuner: Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle.

I Trekantområdet står livet aldrig stille. Her forenes landsbyens charme, nærhed og natur med byernes mange muligheder. Her er rig mulighed for at skabe den tilværelse der passer dig. Her kan du leve hele livet, og bruge din tid på det, der giver dig allermest livskvalitet.

Trekantområdets placering er helt unik, for vi ligger lige midt i Danmark med gode forbindelser til resten af landet – og hele verden. Uanset hvor i landet du kommer fra eller hvor resten af familien bor, så kan du på ca. 2 timer nå frem. Den centrale beliggenhed gør også, at du inden for én times kørsel har adgang til 600.000 jobs – det giver rigtig gode karrieremuligheder i det største jobmarked uden for hovedstaden.

Kom og få en snak med os – vi glæder os til at møde dig!

Læs mere om Trekantområdet her.

Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande er en kommune i bevægelse. Her er ildsjæle og iværksætteri – både kulturelt, sportsligt og erhvervsmæssigt. Her får vi idéer til at spire, løsninger til at gro og drømme til at blive til virkelighed. Lyder det lidt for meget som en kommunevision? Måske – men det er sandt.

Følg linket, og læs mere om Ikast-Brande Kommune her.

Silkeborg Kalder

Ved at bo i hjertet af det øst- og midtjyske har du adgang til masser af jobmuligheder – tæt på. Du har mulighed for gode karriereveje og i det hele taget gode (motor) veje, hvis din arbejdsplads ligger i en anden by.

I Silkeborg Kommune finder du boliger med beliggenheder, der tilgodeser alle dine behov. For ikke at glemme naturen – der ikke bare er enestående, men også yderst tilgængelig.

Læs mere om Silkeborg Kalder her. 

Vejle Kommune

Vejle Kommune er Danmarks femte største. Vi vokser hele tiden og nærmer os 120.000 i fællesskabet.

Det gør vi på grund af vores centrale beliggenhed, vores mange kultur- og shoppingmuligheder, direkte adgang til naturen og med fjorden i baghaven.

Vi ligger lige midt i Danmark, tæt på motorveje og lufthavn og med adgang til ca. 600.000 arbejdspladser inden for en times kørsel.

I Vejle Kommune finder du nogle af landets mest innovative mennesker, et entreprenant erhvervsliv og Danmarks største sammenhængende udviklingsmiljø – et område kendetegnet af vækst og udvikling og ikke mindst et fællesskab uden lige.

Skal du også være en del af Vejle fællesskabet?

Du kan læse mere på www.vejle.dk/tilflytter 
– og du er også altid velkommen til at kontakte 
bosætningsguide Louise Nielsen.

Favrskov Kommune

Nogle omtaler vores kommunes placering som at ’ligge lige i smørhullet’ – vi er centralt placeret i Østjylland med nærhed til Aarhus og gode forbindelser til Randers, Silkeborg, Viborg og Skanderborg.

Vi er beriget med en smuk varieret natur med herlige skove, hvor Gudenåen slynger sig gennem en del af kommunen, og fire hovedbyer med hver deres særkende står stærkt i kommunen. Samtidig er der også muligheden for at vælge landsbyerne til og bosætte sig der. De kommunale servicetilbud er fordelt godt ud i kommunen, så vi har de rette tilbud, afhængigt af hvor man er henne i livet.

Læs mere om Favrskov Kommune her.

Annoncører

Boligselskabet Fruenhøjgaard

Boligselskabet Fruehøjgaard er en almen boligorganisation, der opfører, udlejer og administrerer almene studie- og familieboliger. Boligselskabet har i sit virke altid lagt stor vægt på princippet om medbestemmelse til lejerne, og der er derfor rig mulighed for at få indflydelse, hvis man har lyst til at engagere sig.

Læs mere om Boligselskabet Fruenhøjgaard her.

AL2bolig

AL2bolig er en mellemstor boligorganisation, hvis administration ligger i Tilst ved Aarhus. Det er kendetegnende for AL2bolig, at vi i særlig grad arbejder med bæredygtighed og mangfoldighed, og vi har løbende fokus på at gøre det mere interessant at være beboerdemokrat.

Læs mere om AL2bolig her.

BoligSilkeborg

Boligsilkeborg.dk er et samarbejde mellem Silkeborgs 3 største almene boligorganisationer:
AAB Silkeborg, Arbejdernes Byggeforening og Silkeborg Boligselskab. Vi råder tilsammen over ca. 7000 boliger i Silkeborg og omegn.

Vi administrerer blandt andet familieboliger, ældre- og studieboliger samt kollegielejligheder og værelser.

Læs mere om BoligSilkeborg her.

Verisure

Verisure er Europas førende alarmselskab. Faktum er, at vores alarmsystem er det mest installerede i Europa. Takket være et stort fokus på kvalitet og service er vores kunder blandt de mest tilfredse i branchen.

Med vores fremtidssikre platform og spændende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af alarmpakker og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem.

Læs mere om Verisure her.

P. Olesen A/S

P. Olesen A/S er en entreprenørvirksomhed med speciale i nedbrydning, nedskæring/skrotning, neddeling af træ samt miljøsaneringer, der indbefatter bl.a. asbest og miljøgiften PCB.

P. Olesen A/S har ca. 160 ansatte og gennem 50 år har vi opsamlet erfaring fra vidt forskellige nedbrydnings- og saneringsopgaver på bygninger, demontering af større fabriksanlæg, stålkonstruktioner, skorstene og broer samt knusning af beton, murbrokker, asfalt og træ.

Vi udfører opgaver i hele landet med udgangspunkt i vore 4 afdelinger i Hovedgård ved Horsens, Hasselager ved Aarhus, Fredericia og Ringsted.

Læs mere om P. Olesen A/S her.

Driveteam

Køreskolen Driveteam blev stiftet i år 2000. I dag tæller vi adskillige kørelærere i vores 7 afdelinger i Århus-området og tilbyder kørekort til mange kategorier.

Igennem de sidste 20 år har vi betjent eleverne med fokus på kvalitet og grundighed. Derfor har tilbagemeldingerne været rimelig ens og har givet os fem stjerner på Trustpilot.

Læs mere om Driveteam her.

RandersBolig

RandersBolig administrerer og udlejer almene boliger for syv boligorganisationer, der tilsammen råder over omkring 8.500 boliger i Randers og omegnskommunerne Mariagerfjord, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs.

RandersBolig blev endelig besluttet i 2009 og startede sin administration 1. juni 2010. RandersBolig blev etableret for at øge driftssikkerheden i de enkelte administrationer og for på sigt at kunne levere en højere kvalitet til en bedre pris. Det sker med fokus på sparsommelighed, effektivitet, fleksibilitet og udvikling.

Læs mere om RandersBolig her.

AAB Aarhus

AAB blev stiftet i 1919 og er Aarhus’ ældste og største boligorganisation.
AAB administrerer 8.600 boliger i og omkring Aarhus.

Vi prioriterer et velfungerende beboerdemokrati højt. Repræsentantskabet er vores øverste ledelse og består af beboervalgte fra afdelingsbestyrelserne og organisationsbestyrelsen. Repræsentantskabet tæller ca. 250 medlemmer.
Der afholdes repræsentantskabsmøder to gange årligt, samt en repræsentantskabskonference med forskelligt tematisk indhold en gang årligt.

Læs mere om AAB Aarhus her.

AAB Vejle

Hos AAB Vejle har vi mere end 4200 lejeboliger, så hvis du går og drømmer om at flytte til Vejle eller omegn, så er du endt det helt rigtige sted. Vi har både familieboliger, ungdomsboliger og værelser, så der er noget for enhver smag.

Når du søger bolig i Vejle, så er AAB Vejle et rigtig godt sted at starte. Som Vejles største boligforening er udvalget stort, og der er rig mulighed for at få opfyldt jeres boligdrømme hos os. Det gælder uanset om I er på udkig efter en bolig centralt i Vejle, eller om I vil ud til nogle af de mere rolige områder i eksempelvis Højen og Skibet.

For at få en bolig hos AAB Vejle skal man være skrevet på venteliste. Dette gøres på vores hjemmeside aabvejle.dk, hvor man bl.a. angiver forskellige kriterier som størrelse, pris og beliggenhed. I perioder er der dog også mulighed for at leje en bolig uden om ventelisterne.

Læs mere om AAB Vejle her.

Danhaus

Danhaus navnet med den tyske stavemåde har sin særlige forklaring.

Historien for Danhaus startede tilbage i 1978, hvor begyndelsen var opførsel af energi- og miljørigtige danske huse på det tyske boligmarked. De følgende 20 år var forretningsmodellen uændret med salget af danske huse til Tyskland, og i 1998 blev der så bygget en ny fabrik i Esbjerg, der siden er udbygget adskillige gange til i dag at omfatte 13.000 m2 under tag og ca. 100 medarbejdere. Her produceres elementer til husene, uanset om det er til det danske marked eller eksport.

Først i 2005 blev der påbegyndt salg udenfor Tyskland, hvor Danhaus navnet da var blevet et kendt varemærke for huse med fokus på lavenergi og miljø.

Læs mere om Danhaus her.

Køberadvokaten

Hos Køberadvokaten hjælper vi boligkøbere i hele Danmark, så alle kommer trygt og sikkert igennem deres boligkøb. Du får et overblik over alle juridiske forhold og mulige faldgruber i forbindelse med handlen. Det hele leveres i en advokatrapport.

Sig til ejendomsmægler, at du bruger Køberadvokaten, når du underskriver slutsedlen. Så kontakter vi dig og hjælper dig sikkert med at komme igennem alle handlens juridiske udfordringer.

Læs mere om Køberadvokaten her.

Der er stadig flere ledige stande, hvis din virksomhed eller kommune vil være del af bosætningsmessen Søg Mere – Find Hjem.

Kontakt os for mere information.